Tovább a tesztmotorra.

Írta: Benkő Zsolt 2017-02-07 00:00:01

Guatemala 2011-ben nemzeti kulturális öröksége részévé nyilvánította a motoros zarándoklatot

Hirdetés
Van ahol még él az összetartás. 40.000 motoros egy irányba komoly látvány lehet és még komolyabb, hogy ezt egy cél érdekében teszik együtt. A Caravan Zorro nevű zarándoklat vezetője, értelmi szerzője, reméli, hogy jövőre már a Guinness rekordok könyvébe is bekerülhet. Addigra talán összejön az ehhez szükséges 45.000 motoros is.

Tudtad-e?


Ez a legnagyobb ilyen esemény egész Latin-Amerikában. A zarándokút Guatemala városból az Esquipulasban található Fekete Krisztushoz tart. Az esquipulasi bazilika (fönti képen) és az ott található Fekete Krisztus szobra Közép-Amerika egyik legjelentősebb zarándokhelye. Az induláshoz nem más, mint Jimmy Morales guatemalai elnök adta meg a jelet.
A 222 kilométeres útra Közép- és Dél-Amerika országaiból mindenhonnan érkeztek motorosok.
Tényleg, ha alább kitöltitek a motoros autópályamatricákról szóló petíciót és együtt megjelenünk valahol ezügyben, akkor miénk lehetne a Guinness rekord is, amellett, hogy talán észrevennének bennünket, hogy milyen sok motoros van az országban. Összefogunk?  Íme a petíció, amit ha aláírsz, talán lesz olcsóbb autópályamatrica is a hazai utakon a motorosainknak.Hirdetés

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX

213.181.192.30