Tovább a tesztmotorra.

SC Project: ez még kell az Africa Twinre

Írta: TesztMotor.hu 2017-02-09 12:17:10

Hogy mitől lesz még élvezetesebb a Honda CRF1000L? Hát persze, hogy egy minőségi kipufogótól! Az SC-Project ilyen - már raktáron és fel is szereltük!

Hirdetés
A GP-s kinézetéről és hangzásáról (SC CRT család) elhíresült olasz Project-doboknak van azért szolidabb termékcsaládja is, például túraendurókra - például a legújabbra és egyik legjobbra, az Africa Twinre

Az új SC-Project sportdob formája tökéletesen igazodik a Honda formavilágához (szerintünk szebb, mint a gyári kipufogó), a palást titánból készült és gyönyörű karbon kupakkal végződik. Az igen egyszerű felszerelés (pár csavar, rugó és matrica) után nincs szükség semmiféle hangolásra, belenyúlni a vezérlő-elektronikába. Ahogy a fenti filmen is látszik "plug and play" elv szerint működik az installáció. Leszeded az eredetit és ezt felteszed a helyére. A motorod súlya mindjárt 4 kilogrammal kevesebb lesz és a hangja teljesen megváltozik. Amikor pedig terhelésváltásnál meghallod az apró kis durrogásokat, akkor jössz rá, hogy milyen jó is egy ilyen kipufogódob.
Rengeteg Africa Twin tulajdonossal beszéltünk idén, akik mind meg voltak elégedve a gyári kipufogó hangjával, amely egyébként tényleg nem rossz, de az Akrapovichoz képest gombokért kapható SC-től egészen megfickósodik a gép és a tulaj is büszkébben repeszthet vele. Erre odafigyelnek még az utcán az autósok is. Főleg akkor, ha a DB killert is kiszereled belőle, na akkor már tényleg elég hangos is, de DB killerrel együtt is nagyon szép hangok jönnek belőle.


Az aprólékos kidolgozású kipufogó (lásd pl. a tartókonzolt) CNC-eljárással készült, garantálják a teljesítményt, a minőséget és - ami szintén nem elhanyagolható vagy nem mindig egyértelmű - a tökéletes illeszkedést a gyári összekötő csőbe; dB-killerrel az EU-s előírásokat is teljesíti (természetesen), 24 hónap gyári garancia jár hozzá.

A titán kivitel ára (karbon kupakkal) 160.000Ft - már raktáron!

Még idén BEVEZETŐ AKCIÓ keretein belül megvásárolható a MotoPartsShopban, akárcsak sok egyéb gyártó sok egyéb modelljére! SC PROJECT kipufogók: Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, MV Agusta, Suzuki, Triumph és Yamaha motorokra az ország legnagyobb motoros webshopjában; a Mintabolt BP II., Szilágyi Erzsébet fasor 17-21! Tel.: 06.20.9888.235

SC Project - ha unod Yoshit és Akrát...
Hirdetés

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél Te az első!


Kép csatolása Videó csatolása
Ajánlott cikkekX

213.181.192.30